https://matnatten.se

Smaka på
Norrköping

Besök några av Norrköpings populära restauranger under en och samma kväll.

Upptäck nya favoriter när du besöker utvalda restauranger i Norrköping! Vid varje smakstopp serveras du ett smakprov som speglar restaurangens stil och koncept. En upplevelse perfekt att dela med vänner, dejten eller kollegorna på en afterwork. Matnatten pågår mellan klockan 16-23 och du besöker smakstoppen i egen takt och turordning. Välj mellan standard- eller vegetarisk biljett.

Foto: Alexander Olivera
bakgrund-mobil

Deltagande smakstopp

Utlämningsplats för klippkort - Comfort Hotel

Innan du startar din smakrunda måste du byta in din köpta biljett mot ett klippkort. Detta gör du på Comfort Hotel mellan kl. 15-18 samma dag som evenemanget äger rum. Det går fint att hämta ut klippkort till flera personer i ditt sällskap så länge du har biljett, QR-kod eller biljettkod till hands.

Adress: Saltängsgatan 29

Lagerqvist

Lagerqvist tolkar svenska och franska bistrorätter i sin trevliga källarlokal. Varm och mysig stämning råder då de delar med sig av sin passion för rena smaker. All mat lagas från grunden med råvaran i fokus, utan att krångla till det.

Öppettid: Kl. 16.30—21.30

Taco Bar

Serverar klassisk Tex-Mex som soft tacos, nacho de luxe, quesadillas och enchiladas.

Öppettid: Kl. 16.00—22.00

BOCA - Some Kind of a bar

Boca är en mötesplats där känslan av Paris och Milanos uteserveringar möter Köpenhamns gator och Barcelonas tidlösa barer. De har tagit den klassiska bistron, och med en trendig omgivning, livat upp den på deras vis. På samma vis har det tagit den traditionella napolitanska pizzan och experimenterat fram en pizza som de älskar.

Öppettid: Kl. 16.30—22.00

Alkemisten

På Alkemisten ligger fokus på Spanien och äkta tapas. Valmöjligheterna är många vilket gör att hela familjen kommer trivas. Maten kombineras med Sveriges största utbud av gin samt ett stort antal goda öl och viner. Välkommen!

Öppettid: Kl. 16.00—22.00

Brooklyn Bar

Öppettid: Kl. 16.00—23:00

Mitropa

Öppettid: Kl. 16.00—22.00

"Calories? I think you mean delicious points"

"Calories? I think you mean delicious points."

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.