https://matnatten.se

Smaka på
Norrköping

Besök några av Norrköpings populära restauranger under en och samma kväll.

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska matscenen i Norrköping. Den 30 oktober kan du besöka sex smakstopp på en kväll och njuta av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna. I din biljett ingår en smakportion på varje stopp.

Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och caféer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.

Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. Startpunkt och plats för uthämtning av klippkort meddelas närmre evenemangsdagen. 

Blind Bird-erbjudande

Du som är tidigt ute kan nyttja det populära Blind Bird-erbjudandet. Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad. Biljetterna börjar säljas före restaurangerna presenteras. I gengäld får du en trevlig matupplevelse till ett förmånligare pris. Vid köp av blind bird-biljett sparar du 50 SEK mot ordinarie biljettpris. 

Foto: Alexander Olivera
bakgrund-mobil

Deltagande smakstopp

+ Smakstopp presenteras närmare evenemang

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

Utlämningsplats för klippkort - Comfort Hotel

Innan du startar din smakrunda måste du byta in din köpta biljett mot ett klippkort. Detta gör du på Comfort Hotel mellan kl. 15-18 samma dag som evenemanget äger rum. Det går fint att hämta ut klippkort till flera personer i ditt sällskap så länge du har biljett, QR-kod eller biljettkod till hands.

Adress: Saltängsgatan 29

Lagerqvist

Lagerqvist tolkar svenska och franska bistrorätter i sin trevliga källarlokal. Varm och mysig stämning råder då de delar med sig av sin passion för rena smaker. All mat lagas från grunden med råvaran i fokus, utan att krångla till det.

Öppettid: Kl. 16.30—21.30

Taco Bar

Serverar klassisk Tex-Mex som soft tacos, nacho de luxe, quesadillas och enchiladas.

Öppettid: Kl. 16.00—22.00

BOCA - Some Kind of a bar

Boca är en mötesplats där känslan av Paris och Milanos uteserveringar möter Köpenhamns gator och Barcelonas tidlösa barer. De har tagit den klassiska bistron, och med en trendig omgivning, livat upp den på deras vis. På samma vis har det tagit den traditionella napolitanska pizzan och experimenterat fram en pizza som de älskar.

Öppettid: Kl. 16.30—22.00

Alkemisten

På Alkemisten ligger fokus på Spanien och äkta tapas. Valmöjligheterna är många vilket gör att hela familjen kommer trivas. Maten kombineras med Sveriges största utbud av gin samt ett stort antal goda öl och viner. Välkommen!

Öppettid: Kl. 16.00—22.00

Brooklyn Bar

Öppettid: Kl. 16.00—23:00

Mitropa

Öppettid: Kl. 16.00—22.00

"Calories? I think you mean delicious points"

"Calories? I think you mean delicious points."

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.