https://matnatten.se
FAQ

Vanliga frågor & svar

Upp till sex smakstopp hos noggrant utvalda krögare. Varje smakstopp serverar ett smakprov som speglar deras stil och koncept. Passande dryck kan köpas till, oftast i både hel- och halvglas.

Matnatten arrangeras vanligtvis mellan klockan 16–23 en vardag- eller fredagkväll. Om ett smakstopp avviker i öppettider står det tydligt på klippkortet eller i förväg på hemsidan.

Nej, du besöker smakstoppen i egen takt och turordning. Men innan du beger dig ut på rundan måste du växla in din köpta biljett till ett klippkort. Detta gör du samma dag som Matnatten äger rum. Platsen är i nära anslutning till smakstoppen och annonseras närmre evenemangsdagen. 

En stor del av nöjet med Matnatten är att upptäcka och få uppleva nytt. Vi håller därför menyn till större del hemlig. Smakprovet är något som speglar restaurangens stil och koncept.

Absolut. När du köper din biljett gör du ett val mellan standard- eller vegetarisk biljett. Smakproven som serveras kan innehålla ägg, ost- och/eller mejeriprodukter.

De flesta restauranger brukar ha möjlighet att anpassa smakportionen efter de vanligaste allergierna. Det är däremot inget som vi kan garantera. Du är varmt välkommen att delta och äta det du kan. Är du osäker på matens innehålla tala med serveringspersonalen på plats.

Klä dig efter väder och personlig stil.

Du tar dig lättast fram till fots eller på cykel.

I de städer vi erbjuder två eller fler matrundor är färgen ett sätt att skilja rundorna åt. Har du köpt biljett till orange matrunda kan du inte besöka smakstoppen på en matrunda med en annan färg.

Tyvärr genomför vi inga byten av biljetter matrundorna emellan.

Din orderbekräftelse innehåller din biljett och sänds ut några minuter efter genomfört köp till den e-postadress du angivet. Ta en titt i din skräppost så att den inte råkat hamna där. Hittar du fortfarande inte den kan du kontakta biljettombudet på [email protected] så hjälper vi dig. 

Du har ingen ångerrätt vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du därför bunden till ditt köp. Biljetten kan överlåtas eller säljas vidare till någon annan om du fått förhinder. Vänligen kontakta biljettombudet på [email protected] vid förändring av kunduppgifter.

Kontakta oss

Har du frågor gällande Matnatten som du inte hittar svaret till är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig så snabbt vi kan. 

Kontakta oss

Har du frågor gällande Matnatten som du inte hittar svaret till är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig så snabbt vi kan. 

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.