https://matnatten.se

Smaka på
Malmö

Besök några av Malmös populära restauranger under en och samma kväll.

Upptäck nya favoriter när du besöker utvalda restauranger i Malmö! Vid varje smakstopp serveras du ett smakprov som speglar restaurangens stil och koncept. En upplevelse perfekt att dela med vänner, dejten eller kollegorna på en afterwork. Matnatten pågår mellan klockan 16-23 och du besöker smakstoppen i egen takt och turordning. Välj mellan standard- eller vegetarisk biljett.

Blind Bird-erbjudande

Inför Matnatten i Malmö återlanserar vi det populära Blind Bird-erbjudandet. Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad. Biljetterna börjar nämligen säljas före restaurangerna presenteras. I gengäld får du en trevlig matupplevelse till ett förmånligare pris.

Deltagande smakstopp

The Mill Bar & Mat

Välkommen hem till oss på The Mill Bar & Mat, din goda granne i Malmö. Här utlovas en mysig atmosfär i färgstark miljö, samt riktigt god mat där råvaran är i fokus. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Adress: Amiralsgatan 19, Malmö

+ Fler smakstopp avslöjas inom kort.

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

"Haur du sitt Malme har du sitt varden."

"Haur du sitt Malme har du sitt varden."

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.