https://matnatten.se

Smaka på
Karlskrona 7 maj

Besök några av Karlskronas populära restauranger under en och samma kväll.

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska matscenen i Karlskrona. Den 7 maj kan du besöka sex smakstopp på en kväll och njuta av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna. I din biljett ingår en smakportion på varje stopp.

Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och caféer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.

Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. Utlämningsställe för klippkort sker oftast hos en av de deltagande restaurangerna eller i nära anslutning till smakstoppen. Mer information om var du hämtar ut ditt klippkort presenteras nedan.

Blind bird-erbjudande

På Matnatten i Karlskrona kan du som är tidigt ute nyttja det populära Blind Bird-erbjudandet. Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad. Biljetterna börjar säljas före restaurangerna presenteras. I gengäld får du en trevlig matupplevelse till ett förmånligare pris. Vid köp av två biljetter sparar du 100 SEK.

Deltagande smakstopp

+ Smakstoppen presenteras närmre evenemang

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

Utlämningsställe

För att kunna njuta av kvällen måste du först byta din köpta biljett till ett klippkort. Du möter oss på The White Oak mellan kl. 16-18 samma dag som evenemanget äger rum. Det går fint att hämta ut klippkort till flera i ditt sällskap så länge du har biljetterna till hands. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. 

Vid frågor kontakta oss på [email protected].

Adress: Drottninggatan 1, 212 11 Malmö

Bistro Royal

I en vacker och historisk miljö, bjuds du på en kulinarisk resa genom Europa. Njut av klassiska rätter med en touch av kreativitet, alltid med högsta respekt för traditionella recept och noga utvalda råvaror. Lunch, à la carte, eller bara en avkopplande stund med en kopp kaffe eller ett väl valt vin, Bistro Royal har något för alla tillfällen.

Adress: Centralplan 1, Malmö

Kappa Bar

Kappa Bar kombinerar gott käk med roliga spel. Utforska de senaste konsolerna och spelen över en middag med kompisarna. Köket fokuserar på hamburgare, pizza och andra klassiska speltillbehör.

Adress: Baltzarsgatan 31, Malmö

Sauvage

Sauvage är en ny och ambitiös vinbar i Malmö med en ofta föränderlig meny med franska influenser. Maten är välbalanserad och delikat, och vinkunskapen är hög. Här kan du välja att dricka konventionella eller moderna viner, eller öl från lokala bryggerier.

Adress: Spångatan 32A, Malmö

The Bishops Arms, Gustav Adolfs Torg

The Bishops Arms Gustav Adolfs Torg är en unik gastropub i hjärtat av Malmö, belägen bredvid Elite Plaza Hotel. Vi erbjuder en avslappnad brittisk pubmiljö med fokus på hantverksmässig och noga utvald mat och dryck för alla smaker. Vår meny uppdateras regelbundet för att spegla årstiderna.

Adress: Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

The White Oak

Fokus för restaurangen är grill och rök med ett kompletterande och spännande vin- och ölsortiment. Restaurangen öppnade i början av 2020 och ligger i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Malmö.

Adress: Drottninggatan 1, Malmö

Vibliotek

Precis vid Södertull är Vibliotek restaurangen som tar den spanska matlagningstraditionen till Malmö. Restaurangen har valt ut de bästa råvarorna till smakrika tapas i modern tappning med inspiration från Spanien och medelhavet.


Adress: Södra Vallgatan 3, 211 40 Malmö

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

"Home is wherever I’m with food."

"Home is wherever I’m with food."

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.