https://matnatten.se

Smaka på
Karlskrona 1 oktober

Besök några av Karlskronas populära restauranger under en och samma kväll.

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska matscenen i Karlskrona. Den 1 oktober kan du besöka sex smakstopp på en kväll och njuta av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna. I din biljett ingår en smakportion på varje stopp.

Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och caféer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.

Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. Utlämningsställe för klippkort sker oftast hos en av de deltagande restaurangerna eller i nära anslutning till smakstoppen. Mer information om var du hämtar ut ditt klippkort presenteras nedan.

Blind bird-erbjudande

På Matnatten i Karlskrona kan du som är tidigt ute nyttja det populära Blind Bird-erbjudandet. Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad. Biljetterna börjar säljas före restaurangerna presenteras. I gengäld får du en trevlig matupplevelse till ett förmånligare pris. Vid köp av två biljetter sparar du 100 SEK.

Deltagande smakstopp

+ Smakstoppen presenteras om

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

Utlämningsställe

För att kunna njuta av kvällen måste du först byta din köpta biljett till ett klippkort. Du möter oss på Restaurang Sôgel mellan kl. 16-18 samma dag som evenemanget äger rum. Det går fint att hämta ut klippkort till flera i ditt sällskap så länge du har biljetterna till hands. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. 

Vid frågor kontakta oss på [email protected].

Adress: Kilströmskajen 3, Karlskrona

Restaurang Sôgel

Sôgel är ett av de senaste tillskotten på Karlkronas restaurangscen. Kökets inriktning är spanska tapas och steakhouse. Vi kan nästan garantera att uteserveringen som vätter mot Saltö kommer bjuda på många soltimmar.

Adress: Kilströmskajen 3, Karlskrona

Karlskrona Mikrobryggeri

God mat och gott öl går hand i hand enligt Karlskrona Mikrobryggeri. Förutom att brygga öl och erbjuda provningar av densamma levererar bryggeriet pizzor från den egna restaurangen.

Adress: Alamedan 10, Karlskrona

Parken - Café • Bar • Bistro

Restaurangen som serverar mat för de flesta tidpunkterna. Här finner du frukost på morgonkvisten, god lunch mitt på dagen och en trevlig à la carte på kvällen. Enligt Parken själva är restaurangen en plats för alla.

Adress: Parkgatan 2, Karlskrona

Pinchos

Pinchos anammar smårätter som ingen annan, här finns något för alla. Restaurangen är för dig som önskar upptäcka smaker från alla världens kök. Dryckesutbudet är lika brett och varierat som matmenyn.

Adress: Ronnebygatan 38, Karlskrona

The Fox & Anchor

I denna engelskinspirerade pub kan du njuta av en imponerande samling med 29 ölsorter på fat och ett brett utbud av whisky, vilket gör den till ett perfekt ställe för den dryckesintresserade. Köket fokuserar på kötträtter och välsmakande burgare, serverade i en avslappnad och vänlig atmosfär som speglar den brittiska pubkulturen med en lokal twist.

Adress: Ronnebygatan 38, Karlskrona

underBar

På Borgmästarekajen finner du underBar, restaurangen som stoltserar med sin chili. Husmanskost och räkmackor är vanliga inslag på menyn. När vädret tillåter kan du njuta på deras stora uteservering.


Adress: Borgmästarekajen 4, Karlskrona

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

"Home is wherever I’m with food."

"Home is wherever I’m with food."

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.