https://matnatten.se

Smaka på
Malmö 12 oktober

Besök några av Malmös populära restauranger under en och samma kväll.

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska matscenen i Malmö. Den 12 oktober kan du besöka sex smakstopp på en kväll och njuta av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna. I din biljett ingår en smakportion på varje stopp.

Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och caféer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.

Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. Utlämningsställe för klippkort sker oftast hos en av de deltagande restaurangerna eller i nära anslutning till smakstoppen. Mer information om var du hämtar ut ditt klippkort presenteras närmare evenemangsdagen. 

Blind bird-erbjudande

På Matnatten i Malmö kan du som är tidigt ute nyttja det populära Blind Bird-erbjudandet. Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad. Biljetterna börjar säljas före restaurangerna presenteras. I gengäld får du en trevlig matupplevelse till ett förmånligare pris. Vid köp av två biljetter sparar du 100 SEK.

Deltagande smakstopp

+ Smakstopp avslöjas närmare evenemang

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

Utlämningsställe

För att kunna njuta av kvällen måste du först byta din köpta biljett till ett klippkort. Du möter oss på The Mill Bar & Mat mellan kl. 15-18 samma dag som evenemanget äger rum. Det går fint att hämta ut klippkort till flera i ditt sällskap så länge du har biljetterna till hands. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. 

Vid frågor kontakta oss på [email protected]

Adress: Amiralsgatan 19, Malmö

The Mill Bar & Mat

Välkommen hem till oss på The Mill Bar & Mat, din goda granne i Malmö. Här utlovas en mysig atmosfär i färgstark miljö, samt riktigt god mat där råvaran är i fokus. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Öppettid: Kl. 16:00-23:00
Adress: Amiralsgatan 19, Malmö

Marie Antoinette

Uppstickande doldis. Marie Antoinette har inte gjort mycket väsen av sig, men har på kort tid blivit ett IT-ställe bland foodies som vill ha avspänd servis, fräck dekor och en lekfull meny. Köket har världen som inspiration med en mix av svenska, franska, italienska & asiatiska smaker. Gäster kan välja mellan à la carte eller sharingmenyer. Restaurangen arbetar nära sina producenter, ägaren Alexander Pidiakis odlar även själv, så flera av de grönsaker och örter som hittas på menyn kommer från den egna skörden. Marie Antoinette har även en vinlista som är godkänd av Star Wine List och är därför listade som white star.

Öppettid: Kl. 17:00-23:00
Adress: Drottningtorget 6, Malmö

Sauvage

Sauvage är en ny och ambitiös vinbar i Malmö med en ofta föränderlig meny med franska influenser. Maten är välbalanserad och delikat, och vinkunskapen är hög. Här kan du välja att dricka konventionella eller moderna viner, eller öl från lokala bryggerier.

Öppettid: Kl. 17:00-23:00
Adress: Spångatan 32A, Malmö

The Bishops Arms, Gustav Adolfs Torg

The Bishops Arms Gustav Adolfs Torg är en unik gastropub i hjärtat av Malmö, belägen bredvid Elite Plaza Hotel. Vi erbjuder en avslappnad brittisk pubmiljö med fokus på hantverksmässig och noga utvald mat och dryck för alla smaker. Vår meny uppdateras regelbundet för att spegla årstiderna.

Öppettid: Kl. 16:00-22:00
Adress: Gustav Adolfs Torg 49, Malmö

Kollektivkrogen

Kollektivkrogen är en restaurang med otraditionellt många delägare. Krogen drivs av tre heltidsanställda, Fredrik, Baltatzar & Salem. Alla 50 delägare jobbar på krogen, fem varje kväll och du kan bli serverad av en pilot, en elektriker kan lägga din förrätt och det kan stå en saffransbonde bakom baren. Helt vanliga människor som älskar att vara här, på sin egen krog. Ett vardagsrum för delägarna som också är en professionell krog för allmänheten. Varmt välkommen hem till oss!

Öppettid: Kl. 17:00-23:00
Adress: Rundelsgatan 7, Malmö

Bistro Royal

I en vacker och historisk miljö, bjuds du på en kulinarisk resa genom Europa. Njut av klassiska rätter med en touch av kreativitet, alltid med högsta respekt för traditionella recept och noga utvalda råvaror. Lunch, à la carte, eller bara en avkopplande stund med en kopp kaffe eller ett väl valt vin, Bistro Royal har något för alla tillfällen.

Öppettid: Kl. 16:00-21:00
Adress: Centralplan 1, Malmö

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

"Haur du sitt Malme har du sitt varden."

"Haur du sitt Malme har du sitt varden."

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.