https://matnatten.se

Smaka på
Kalmar

Besök några av Kalmars populära restauranger under en och samma kväll.

Matnatten är upplevelsen för dig som vill utforska matscenen i Kalmar. Den 14 april kan du besöka sex smakstopp på en kväll och njuta av de lokala smakerna i ett par timmar tillsammans med vänner, dejten eller kollegorna. I din biljett ingår en smakportion på varje stopp.

Smakportionen speglar restaurangens egna koncept och ger dig en god känsla för vad du kan vänta i vanliga fall. Matnatten är därför ett perfekt sätt att upptäcka nya restauranger på. Deltagande mataktörer utgörs i regel av en skön mix av restauranger, pubar, vinbarer och caféer. Detta innebär att du kan bli serverad smakprov av allt ifrån fine dining, vällagad street food till en ljuvlig dessert. Önskar du vegetariskt alternativ (lakto-ovo) väljer du detta i samband med ditt biljettköp.

Arrangemanget pågår mellan kl. 16-23 och du har möjlighet att påbörja din runda så sent som kl. 18.00. Efter att du hämtat ut ditt klippkort väljer du själv i vilken takt och turordning du önskar göra dina stopp. Plats för utlämning av klippkort är centralt belägen och presenteras närmre evenemangsdagen.

Blind Bird-erbjudande

Inför Matnatten i Kalmar kan du som är tidigt ute nyttja det populära Blind Bird-erbjudandet. Biljetterna är perfekt för den som önskar bli överraskad. Biljetterna börjar säljas före restaurangerna presenteras. I gengäld får du en trevlig matupplevelse till ett förmånligare pris.

Deltagande smakstopp

Smakstopp avslöjas inom kort.

*Vi reserverar oss för eventuella förändringar av deltagande restauranger.

"En balanserad diet är en kaka i varje hand."

"En balanserad diet är en kaka i varje hand."

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.